Årsmöte 2020

8 apr, 2020
Start > Nyheter > Årsmöte 2020

Årsmöte den 13 maj 2020 i föreningen Forum Vårdbyggnad!

Välkommen att vara med på årsmöte för Forum Vårdbyggnad! Av våra drygt 50 medlemmar, samtliga regioner, många arkitektföretag och några kommuner, entreprenörer samt enskilda företag och övriga medlemmar, har varje medlem har en röst på årsmötet. Vi ser gärna fler deltagare från varje medlemsorganisation, men bara en deltagare kan vara representant och har rätt att rösta.

På grund av spridningen av coronaviruset kommer vi att genomföra årsmötet 2020 med hjälp av en digital plattform som är interaktiv, dvs du har möjlighet att rösta och ställa frågor. Har du inte fått länk via mail, maila oss, så får du en inbjudan!

Årsmötet äger rum den 13 maj kl 13:00 – ca13:45
Vi kommer också att erbjuda ett kostnadsfritt webbinarium i anslutning till årsmötet.

För att mötet ska kunna genomföras effektivt rekommenderar vi att du läser igenom dagordningen och de bilagda dokumenten.
Du kan även ställa frågor och komma med synpunkter och frågor via mail, dock senast den 11 maj!

Agenda webbinarium

CVA har ordet

Vi börjar med ett nedslag i grundutbildningen som introduceras av Cristiana Caira, konstnärlig professor. Studenter presenterar projektförslag från arbetet med sjukhuset i Lund från hösten 2019. Två projektförslag presenteras av Regina Carlén och Georg Klint. Covid-19 har påverkat diskussionen och planerna för utvecklingen av svensk vård, hur CVA ser på vilka frågor och projekt som blir viktiga efter den period vi nu befinner oss i presenteras av CVAs föreståndare Göran Lindahl.

  • 14.00
    Välkomna! Cristina Caira, konstnärlig professor, CVA
  • Ca 14.05
    Studentprojekt presenteras, sjukhus i Lund CC introducerar studentprojekt/kurs Regina Carlén, Georg Klint
  • Ca 14.35
    CVA – post pandemi, Nära vård och framtida utmaningar inom byggande för vård- och omsorg Göran Lindahl, föreståndare CVA, Johanna Eriksson, forskare, CVA
  • 15.00 Avslut

Årsmöteshandlingar

Nyhetsbrev

Steg 1 av 3

Copyright © 2024 – Forum Vårdbyggnad | Om webbplatsenIntegritetspolicyKakor | Skapad med av Din Position