Om Kakor

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och göra upplevelsen för dig som besöker sajten bättre och smidigare. En kaka är en kort textfil som webbplatsen du besöker ber om att få spara på din dator under en bestämd tid.

En kaka, är en kort textfil som webbplatsen du besöker ber om att få spara på din dator, mobil eller surfplatta under en bestämd tid. Du kan avaktivera eller begränsa överföringen av kakor genom att ändra inställningarna för din webbläsare. Kakor som redan finns lagrade kan raderas när som helst.

Permanenta och sessionskakor

Det finns olika typer av kakor; de som bara ligger kvar under ditt besök på webbplatsen och de som ligger kvar under en bestämd tid. En sessionskaka lagras tillfälligt på din enhet under tiden du är inne på webbplatsen, men tas bort så fort du stänger din webbläsare. En permanent kaka ligger däremot kvar på din enhet under en bestämd tid.

Analyskakor

Analyskakor gör det möjligt för oss att samla in besöksstatistik. Detta hjälper oss att förbättra upplevelsen på webbplatsen – vi kan förbättra tekniska aspekter men även innehållet på sajten. All information som dessa kakor samlar är anonyma. Om du inte tillåter dessa kakor vet vi inte när du har besökt vår webbplats eller vilka sidor du interagerat med.

Användningsdata

När du besöker denna webbplats kommer vi att lagra: webbplatsen från vilken du besökte oss, de delar av vår webbplats du besöker, datum och varaktighet för ditt besök, din anonymiserade IP-adress, information från enheten (enhetstyp, operativsystem, skärmupplösning, språk, land du befinner dig i och webbläsartyp) som du använde under ditt besök etc.

Vi behandlar endast denna användningsdata för statistiska ändamål, för att förbättra vår webbplats och för att känna igen och stoppa all missbruk. Datan lagras på privat molntjänst inom EU och kan inte skicka vidare lagrad statistik till tredje part.