Lokalt Forum i Skåne bjuder in till glöggmingel

3 nov, 2021
Start > Lokala Forum - Skåne > Glöggmingel med Lokalt Forum Skåne

Lokalt Forum i Skåne bjuder in till glöggmingel i NSM-projektets provrum

Varmt välkommen att mingla med oss i NSM-projektets provrum!

Man väljer fritt när man dyker upp och stannar så länge man vill inom den avsatta tiden. Det kommer att bjudas på glögg och tilltugg!

  • Tid | 16.00-18.00 den 2 december
  • Plats | Cypressvägen 21 Malmö, ingång på höger gavel vid parkering

Provrummen planerades och byggdes 2018-19 för projektet NSM Vårdbyggnader med syfte att testa vårdrum, undersökningsrum, IVA-rum, operationssal och teamexp i full skala med riktiga material. Sedan har även dörrmiljöer, våtrumskompletteringar dörrmiljöer mm testas. Miljöerna har både fungerat för vårdverksamheternas förståelse i planeringsfas, entreprenören Skanska inför bygge och nu för sjukhuset inför omställningsarbetet med organisationsutveckling och inflyttning.

Projektet har haft stor nytta av att använda och utveckla provrummen i 1:1 och ser fram emot att dela med sig av vunna erfarenheter. Verksamhetsledare, lokalplanerare, byggprojektledare och arkitekter finns på plats för att berätta!

– – – –
Provrummen ligger i Bravidas lokaler, granne med Evidensia djursjukhuset. Sväng direkt till höger när du passerat Evidensia. Om ni kommer i bil finns det några parkeringsplatser utanför provrummen, de är skyltade med NSM/Sus. Buss 1 tar 8 minuter från Södervärn till hållplatsen Cypressvägen. Därifrån är det 5 minuters promenad.

image002.png

Nyhetsbrev

Steg 1 av 3

Copyright © 2024 – Forum Vårdbyggnad | Om webbplatsenIntegritetspolicyKakor | Skapad med av Din Position