Om webbplatsen

Start > Om webbplatsen

Webbplatsen använder responsiv design vilket innebär att den anpassas efter storleken på skärmen du öppnar den i. Webbplatsen fungerar bra i moderna webbläsare som t.ex. Safari, Chrome och Firefox.

Integritetspolicy

Forum Vårdbyggnad har tagit fram en policy för hur din personliga information behandlas och skyddas. Innehållet i policyn kan löpande förändras och därför bör du läsa igenom den igen nästa gång du besöker vår webbplats.

Textstorlek

Teckenstorleken på webbplatsen är relativ, det innebär att storleken på texten går att göra större eller mindre enligt dina behov. Det kan se olika ut beroende på vilken webbläsare du använder, men du hittar vanligtvis information om hur du gör i webbläsarens inställningsmeny.

Länkar

Interna länkar, alltså de som leder till en annan sida på samma webbplats, öppnas i samma fönster. Länkar som leder till en annan webbplats öppnas i en ny flik. Vill du själv öppna en intern länk i en ny flik eller i ett nytt fönster kan du högerklicka på länken och välja ”öppna i ny flik” eller ”öppna i nytt fönster”.

Rekommenderade webbläsare
Testade webbläsare

För innehållet används HTML5 och presentationen styrs via Cascading Style Sheets (CSS) 3.
Webbplatsen är testad i följande webbläsare:

  • Firefox på Windows och Mac OS X
  • Safari på Mac OS X
  • Chrome på Windows och Mac OS X
Hjälp oss bli bättre!

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Skulle du upptäcka att det är något som inte fungerar eller om du upplever att någon del av webbplatsen är svår att använda – hör gärna av dig och berätta vad som inte fungerar. På så sätt kan vi förbättra upplevelsen för dig och andra som besöker vår webbplats.

Nyhetsbrev

Steg 1 av 3

Copyright © 2024 – Forum Vårdbyggnad | Om webbplatsenIntegritetspolicyKakor | Skapad med av Din Position