höstkonferens 2021

Den 18-19 november, Malmö

Start > Konferens > Höstkonferens 2021

Sammanfattning

​Äntligen .. fick vi åter möjlighet att genomföra en fysisk konferens i realtid!

Vi var ca 200 personer som förflyttat oss till Malmö för att ta del av ny kunskap, nätverka och utbyta erfarenheter. Första dagen lades fokus på övergripande frågor om sjukhusinvesteringar och kunskapsintegration samt hållbarhet och återbruk. På eftermiddagen presenterades fem nominerade projekt för Vårdbyggnadspriset vilket verkligen var en utmanande del för juryn att utse mellan alla dessa fantastiskt fina inskickade projekt. Av de fem utsågs tillslut två vinnare vilka mottog var sin plakett på konferensen. Nästa gång vi planerar att dela ut priset blir 2023, så börja gärna redan nu fundera på vilka av era projekt som kan vara aktuella.

Fredagen inleddes med föreläsning om ett post-antibiotiskt perspektiv. Resten av dagen dedikerades till de nya projekt som pågår på Skånes universitetssjukhus Malmö och Ängelholms sjukhus. På eftermiddagen var det studiebesök, både fysiska och digitala.

Forum Vårdbyggnad är en medlemsorganisation och vi som medlemmar skapar både konferenserna och övriga aktiviteter tillsammans. Så ta chansen att ge oss i styrelsen feedback genom att svara på utvärderingen som skickas ut. Vi använder oss av era synpunkter och förslag på ämnen och tema för kommande konferenser.

Nästa gång vi möts är på Vårkonferensen 11-12 maj i Göteborg – varmt välkomna då!

Material

Nyhetsbrev

Steg 1 av 3

Copyright © 2024 – Forum Vårdbyggnad | Om webbplatsenIntegritetspolicyKakor | Skapad med av Din Position