Konferenser

Här hittar du Forum’s genomförda och kommande konferenser

Start > Konferens

Forum Vårdbyggnad arrangerar två konferenser per år, en på våren och en på hösten, så håll utkik här på vår hemsida.
Nedan finner du aktuella inbjudningar och längre ner länkar till redan genomförda konferenser tillsammans samt nedladdningsbara filer på de presentationer som hölls.

Väl mött!

Höstkonferensen 2023 den 16-17 november i Stockholm

Varmt välkommen till Forum Vårdbyggnads jubileumsfest tillika höstkonferens i Grünewaldsalen, konserthuset Stockholm.

Vi ger er erfarenheter från fysiska miljöer för somatisk och psykiatrisk vård, vinnare av Vårdbyggnadspriset 2023 och galamiddag! Moderator för konferensen är Johan Bergstad. Johan har bl.a. skrivit boken Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad. Kanske känner du även igen honom från Nyhetsmorgon på TV4 eller Framgångspodden.

Torsdag den 16 november

Vi börjar kl 09.00 med registrering, kaffe och smörgås i Grünewaldsalen, konserthuset Stockholm (ingång från Kungsgatan 43.) Programmet drar i gång kl 10.00. Under konferensens första dag får vi höra om erfarenheter från fysiska miljöer för somatisk vård från Sunderby sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi får även höra om teamarbete på Tehuset, Södra Älvsborgs sjukhus i Borås och på Universitetssjukhuset i Linköping. Dagen kommer också innehålla panelsamtal och presentation av examensarbete från CVA. Du vill väl inte heller missa tillkännagivandet av vinnarna av Vårdbyggnadspriset 2023 därtill prisutdelning med pompa och ståt?

Vi avslutar dagen med gemensam galamiddag på ”Crème Filmhuset”, Borgvägen 1. Middagen ingår för konferensdeltagare men föranmälan krävs och görs i samband med anmälan till konferensen.

Torsdag den 17 november

Programmet startar 8.30 i Grünewaldsalen och avslutas ca kl. 15.30. Dagen bjuder på erfarenheter från fysiska miljöer för psykiatrisk vård från Östra Sjukhuset/Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg samt Psykiatrins Hus på Akademiska sjukhuset i Uppsala och Rättspsykiatriskt centrum i Trelleborg. Efterföljande paneldebatt. Vi får även inblick i en forskningsrapport från ett psykiatriprojekt från Norge och en diskussion om konceptprogrammet psykiatri från CVA.

Varmt Välkomna!

 

dokument

Information

Plats

Konserthuset Stockholm, Grünewaldsalen, Kungsgatan 43, Stockholm
Det går även gå bra att enbart eller delvis följa konferensen på distans.

Bokningsvillkor

Bokningen är bindande. Reglerna kring ombokning gäller enligt nedan. Om du vill avboka/ändra din bokning, måste du kontakta Forum!

  • Möjligt att avboka utan extra kostnad senast 15 dagar före konferensstart
  • Avbokning mindre än 15 dagar innan konferensstart sker ingen kreditering, 100 % av avgiften debiteras
  • Plats kan kostnadsfritt överlåtas till kollega, fakturan skickas enligt ursprungsanmälan
Kostnad
  • Medlemmar – 6500 kr för att delta båda dagarna eller 4500 kr för en av dagarna.
  • Icke medlemmar – 9000 kr för att delta båda dagarna, respektive 5500 kr för en dag.

Kostnaden är densamma vid fysiskt deltagande som på distans.
Samtliga belopp ovan är exkl. moms.

Deltagaravgiften faktureras strax efter konferensen. Du ansvarar för att rätt faktureringsuppgifter har lämnats samt att, om det krävs av er organisation, referensnamn och/eller referensnummer finns korrekt angivet.

Programtider
  • Torsdagen den 16 november – Vi börjar med registrering, kaffe och smörgås från kl 9.00 (konferensen startar kl 10.00) och avslutas med gemensam middag (föranmälan krävs, se nedan).
  • Torsdagen den 17 november – Konferensen startar med registrering kl 8.00 (programmet börjar 8.30) och avslutas ca kl 15.30.

Middagen på torsdagskvällen ingår för konferensdeltagare men föranmälan krävs vilken görs i samband med anmälan till konferensen. För att undvika matsvinn och tomma platser, anmäl dig ENDAST om avser delta. Vid ev. förhinder måste du därför AVANMÄLA till Forum.

Nyhetsbrev

Steg 1 av 3

Copyright © 2023 – Forum Vårdbyggnad | Om webbplatsenIntegritetspolicyKakor | Skapad med av Din Position